Neformálny gurmánsko-spoločensko-kult
Jedlo je skvelá vec a niektorí ho začali v Bratislave pripravovať aj inak – netradične a vynikajúco. Často sa však za tým ukrýva aj filozofia prepájajúca gastronómiu so širším kontextom. Je jedlo súčasťou identity spoločnosti? Príďte sa presvedčiť o tom, že zamýšľať sa nad kulinárnou kultúrou a zároveň dobre najesť sa dá!
25.11.2012 Cestacesta
“Nad dobrými koláčmi z dielne sa budeme rozprávať o tom, ako sa jedlom netrápiť, ale si ho užívať. V menu budú okrem iného poruchy príjmu potravy, vydieranie mediálnymi obrazmi i božský cviklový koláč.” Ako bonus ochutnávka ovocných štiav Pijo Bio.
FB Cestacesta: https://www.facebook.com/pages/Cestacesta/297559276934121
2.12.2012 JEM INÉ
“Jeminé, čo to zase ješ?
Značka Jem iné vznikla ako dvojzmysel. Spočiatku to bola reakcia okolia na to, čo jeho zakladateľka je, kedy vo svojom okolí počúvala “Jeminé, čo to zase ješ?” a vznikla tak odpoveď “Jem iné!”
FB JEM INÉ: https://www.facebook.com/jemine.sk